710true dots bottomright 130true true 800none
  • 5000 fade false 25 bottom 50 http://leonidiocoop.gr/?page_id=38
    Τσακώνικη Μελιτζάνα 
  • 5000 fade false 25 bottom 50 http://leonidiocoop.gr/?page_id=220
    Μανταρίνα - Σατσούμα Λεωνιδίου 
  • 5000 fade false 25 bottom 50 http://leonidiocoop.gr/?page_id=395
    Ντομάτες Λεωνιδίου 
  • 5000 random false 25 bottom 50 http://leonidiocoop.gr/?page_id=450
    Κηπευτικά Λεωνιδίου 

Γλυκό Μανταρίνι

Υλικά
  • 1 κιλό πολύ μικρά μανταρίνια
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 1 “φασολάκι” βανίλιας
Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μανταρίνια, τρυπημένα, για 1,5 ώρα, πετώντας ανά μισή ώρα το νερό. Βάζουμε την ζάχαρη στην κατσαρόλα με ελάχιστο νερό.Κάνουμε ένα σιρόπι και προσθέτουμε τα μανταρίνια. Προσθέτουμε την βανίλια (όχι το φασολάκι). Αφήνουμε το γλυκό σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε έως ότου “δέσει” το σιρόπι.

Τοποθετούμε το γλυκό σε βάζα που αποστειρώσαμε.

GreekCook