Μπουγιουρντί

print

ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα
  • 100 γρ. τυρί φέτα
  • 4 φέτες ντομάτας
  • 4 ροδέλες πιπεριάς
  • λίγο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4-5 ελιές χωρίς κουκούτσι
  • πιπέρι, ρίγανη
  • λίγο μπούκoβο
  • 30 ml. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το τυρί φέτα σε ένα σαχανάκι ή σε ένα πήλινο σκεύος, κατά προτίμηση.

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά από πάνω και τελευταίες τις φέτες ντομάτας.

Ψήνουμε το μπουγιουρντί στους 180-200οC για 8-10 λεπτά.

Ηρακλής Ασπρίδης – New Line