Μπουγιουρντί
ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα
- 100 γρ. τυρί φέτα
- 4 φέτες ντομάτας
- 4 ροδέλες πιπεριάς
- λίγο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4-5 ελιές χωρίς κουκούτσι
- πιπέρι, ρίγανη
- λίγο μπούκoβο
- 30 ml. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το τυρί φέτα σε ένα σαχανάκι ή σε ένα πήλινο σκεύος, κατά προτίμηση.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά από πάνω και τελευταίες τις φέτες ντομάτας.
Ψήνουμε το μπουγιουρντί στους 180-200οC για 8-10 λεπτά.
Ηρακλής Ασπρίδης – New Line